Почитувани,

На следниот линк ви поставуваме четири прашања со кои ќе одлучуваме за наредните чекори на МПЦО Свети Стефан.

Ве замолуваме да одвоите една минута од вашето време да ни одговорите што вие мислите и сакате.

Однапред ви благадариме.

Анкета МПЦО Свети Стефан