Соопштение

19 јуни 2021

Благочестиви христијани,

Во недела 20 јуни 2021 е Педесетница – Духовден. Ќе се служи Литургија со почеток од 12 часот. Адреса: Stadsklooster, Kanaalstraat 198, Utrecht

За повеќе информации обратете се кај свештеник Отец Захариј на телефон 0625044770

Со почит,

Управен одбор МПЦО Свети Стефан