Изборно собрание

Почитувани верници, возљубени браќа сестри,

Во тек се припремите околу организирање на изборно собрание на МПЦО Свети Стефан на кое ќе се избира нов управен одбор.

Ве повикуваме да го пријавите вашето присуство со кое и стекнувате и право на глас.

Доколку сакате да бидете дел од управниот одбор исто така ве молиме однапред да не обавеститие.

Пријавете се со долунаведениот формулар.

Со почит,

Привремен управен одбор на МПЦО Свети Стефан

[contact-form-7 id=”239″ title=”CrkovnoSobranie”]