Почитувани,

Недела 1ви август 2021 година во црквата Stadsklooster, Kanaalstraat 198 во Утрехт ќе се отслужи литургија по повод “Свети пророк Илија” од 12 до 17 часот .

За повеќе информации обратете се кај свештеник Отец Захариј на телефон 0625044770

Со почит,

Управен одбор МПЦО Свети Стефан

www.svetistefan.nl