Почитувани,

Недела 11 јули 2021 година во црквата Stadsklooster, Kanaalstraat 198 во Утрехт ќе се отслужи литургија по повод Светите Петар и Павле со почеток од 13 часот.

За повеќе информации обратете се кај свештеник Отец Захариј на телефон 0625044770

Со почит,

Управен одбор МПЦО Свети Стефан