Почитувани,

Сабота 12 февруари 2022 година во црквата Rafael kerk, Lichtenberchdreef 4 во Утрехт ќе се отслужи Божествена Литургија во чест и спомен на Светите Три Ерарси од 15 часот.

После Литургијата ќе се изврши мал Водосвет и закројување на овошките во чест на празникот кој ни следи Св.Трифун.

За повеќе информации обратете се кај свештеник Отец Захариј на телефон 0625044770

Со почит,

Управен одбор МПЦО Свети Стефан