Categories:

Македонска Православна Црковна Општина Свети Стефан Соопштение Рхеден, 03 јануар 2021 Почитувани верници, возљубени браќа сестри, Во врска со предстојниот празник Раѓањето Христово – Божиќ за жал нема да има празнување поради состојбата со Ковид 19 / Корона. […]