Categories:

Почитувани верници, возљубени браќа сестри, Во тек се припремите околу организирање на изборно собрание на МПЦО Свети Стефан на кое ќе се избира нов управен одбор. Ве повикуваме да го пријавите вашето присуство со кое и стекнувате и […]