Categories:

Почитувани, На генералното членско собрание одржано на 7 ми март 2021 година во Ротердам се избра нов управен одбор. Со радост ви ги соопштуваме новите членови на управниот одбор: Илија Талески – ПретседателБранко Гошев – Заменик претседателЉупчо Ѓорчески […]

Categories:

Ако помислуваш зло за луѓето, значи дека нечистиот дух живее во тебе, искушувајќи те да мислиш и правиш зло на другите.Ако некој умре без покајание, не простувајќи му на братот, душата ќе му отиде таму каде што е […]