Categories:

Почитувани верници, возљубени браќа и сестри, По повод честувањето на Велигден сакаме да ве известиме дека сме спремни да го организираме настанот доколку владата дозволи собири. Велигденската служба ќе се одржи вечерта/ноќта на први према втори мај, или […]