Categories:

Почитувани, Денеска ја примивне веста дека црквата (Stadsklooster Utrecht) во која редовно ги одбележувавме празниците не ни дозволува да одржиме служба за Велигден. Нажалост немаме друга можност во краток рок да се организира во друга црква. Се надеваме […]