Духовден Задушница

Categories:

Соопштение 14 јуни 2021 Благочестиви христијани, Ве известуваме за распоредот на претстојните Богослужби: На 19 јуни 2021 година, во Сабота пред Духовден (Духовденска задушница) во црквата Stadsklooster, Kanaalstraat 198 во Утрехт ќе се отслужи Заупокоена литургија со почеток […]