Categories:

Соопштение 19 јуни 2021 Благочестиви христијани, Во недела 20 јуни 2021 е Педесетница – Духовден. Ќе се служи Литургија со почеток од 12 часот. Адреса: Stadsklooster, Kanaalstraat 198, Utrecht За повеќе информации обратете се кај свештеник Отец Захариј […]