Categories:

Почитувани, Недела 11 јули 2021 година во црквата Stadsklooster, Kanaalstraat 198 во Утрехт ќе се отслужи литургија по повод Светите Петар и Павле со почеток од 13 часот. За повеќе информации обратете се кај свештеник Отец Захариј на […]