Categories:

Почитувани, Недела 1ви август 2021 година во црквата Stadsklooster, Kanaalstraat 198 во Утрехт ќе се отслужи литургија по повод “Свети пророк Илија” од 12 до 17 часот . За повеќе информации обратете се кај свештеник Отец Захариј на […]