Categories:

Македонска Православна Црковна Општина Свети Стефан Соопштение Рхеден, 03 јануар 2021 Почитувани верници, возљубени браќа сестри, Во врска со предстојниот празник Раѓањето Христово – Божиќ за жал нема да има празнување поради состојбата со Ковид 19 / Корона. […]

Categories:

Македонска Православна Црковна Општина Свети Стефан Соопштение Арнхем, 28 декември 2020 Почитувани верници, Во недела 13 декември 2020 г. се одржа неформален сосатнок на Македонската Православна Црковна Општина Свети Стефан. Целта на состанокот беше информирање на управниот одбор […]