Учење на Македонски

Учење на Македонски јазик кое кој беше многу барано:
- Почнува во сабота на 3ти февруари 2024
- Од далечина (online) часови
- Бесплатно за оваа училишна година
- За децата (7-18 години) на членовите на нашата црковна општина во Холандија.

Доколку сакате да ги регистрирате вашите деца, испратете е-маил на [email protected] со:
- Име и презиме на детето
- Датум на раѓање на детето
- Име и презиме на еден од родителите


Пријавувањето е најдоцна до 31 јануари 2024 година.